Stor weekend i vente til GP Danmark

Yokohama 1600 Challenge vender atter hjem til de danske baner og i den kommende weekend går det igen løs på FDM-Jyllandsringen til Grand Prix Danmark.

25 kørere er tilmeldt, så det bliver et stort og flot felt der stiller til start. Dermed er der også lagt optil mange mulige overhalinger og spændende dueller.

Foto: Agnes Straarup

De nuværende mesterskabsstillinger efter løbet på Lausitzring, ser ud således at Mathias Valentin fører DIF Danmarksmesterskabet foran Jesper Gregersen og Henrik Eilertsen. I Oldboysmesterskabet fører Henrik Eilertsen forfulgt af Jørn Vestergaard og Jimmy Bob Søgaard Jensen. I rookiemesterskabet fører Henrik Eilertsen foran Anders Straarup og Lucas Sommerlund. Med kun 3 løb tilbage på kalenderen for indeværende sæson begynder det at spidse til og der skal endnu engang hentes vigtige point.

Der er en stor weekend i vente på Jyllandsringen og udover Yokohama 1600 Challenge stiller hele 10 andre klasser op. Så der er rig mulighed for at se en masse godt race med mange forskellige bilklasser.

Tidsplanen for Yokohama 1600 Challenge ser ud som følger: (med forbehold for ændringer)

Fredag:

Træning kl. 16:10

Lørdag:

Tidtagning kl. 11:35

Heat 1 kl. 17:35

Søndag:

Heat 2 kl. 11:25

 

Håber vi ses på Jyllandsringen til en af sæsonens største raceweekender.

 

Agnes S

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.