Rookietitlen i kikkerten for Odensianer

Mike Hansen er 23 år gammel og bor til dagligt i Odense, hvor han arbejder som automekaniker.

Teamet består udover Mike af hans far Peter samt kammeraten Kasper.

Mike startede allerede i en ung alder at køre gokart. Allerede som 9-årig sad han bag rattet og deltog i konkurrencer over hele Danmark.

Efter nogle sæsoner i bl.a. KF2 blev der i 2009 skiftet op til Rotax Max Senior. Allerede i debutsæsonen blev det til en flot 6. plads i mesterskabet.

Efter endnu en sæson i Rotax Max Senior, blev der skiftet op i Rotax DD2 klassen hvor Mike tog en medalje med hjem, for 2. pladsen i det danske mesterskab. Derudover blev han også samlet 9’er ved Rotax DD2 EM i 2011, bl.a. med en flot 3. plads ved anden afdeling af mesterskabet.

I 2012 vand han den Danske Rotax Max Challenge, som udløste en VM billet.

Dette blev fulgt op med en 2. plads i 2013.

Mike Hansen 1
Foto: Denner Photo

I 2013 blev der også tid til at prøve andre dele af motorsporten. Han tog en banelicens for at prøve noget andet efter de mange år i gokart. En Peugeot 106 GTI blev indkøbt hvorefter det blev til en enkelt start i Yokohama 1600 Challenge. På trods af at teamet var helt nyt i banesporten, så gik det helt forrygende. Heat 2 blev endda fuldført på 11. pladsen ud af 18 fuldførte kørere. Så det må siges at være en meget godkendt debut.

Herefter blev bilen dog solgt videre og Mike hoppede tilbage og kørte endnu en sæson i gokart.

Her blev det til en 4. plads i det danske mesterskab i Rotax DD2.

Nu er der så kommet tag over hovedet på Mike Hansen igen. Han har indkøbt en Citroen Saxo VTS som tidligere er blevet kørt af Tue Nielsen og Mikkel Jespersen. Det nye makkerpar har haft en testdag forud for sæsonen og føler sig nu godt rustet til at kæmpe med i både DIF Danmarksmesterskabet og Rookiemesterskabet for de nye kørere, der højest har kørt 2 asfaltbanearrangementer.

Mike Hansen 2
Foto: Mike Hansen

Målet for 2015 er at blande sig i top 10. Men den kan selvfølgelig altid ændre sig i løbet af sæsonen afhængig af hvordan den forløber.

Mike Hansen stiller til start i Yokohama 1600 Challenge 2015 med startnummer 98.

Kørerforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge

JJ Media

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.