Tyskland løbet kan nås endnu

Vil du have en oplevelse for livet, så er det måske en ide at tage med til Lausitzring, når Yokohama 1600 Challenge besøger banen i næste uge. Løbet køres den 13.-14. juli.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig til løbet. Prisen er 2500 kr i startgebyr – dertil kommer 500kr hvis du ikke allerede er tilmeldt Kørerforeningen Gr. N, og gerne vil køre dette ene løb som gæstekører. Ønsker du at køre flere løb i efteråret i år, kan du med fordel vælge at blive fuldtidsmedlem til 1600kr. I begge priser får du gratis startnumre til bilen, og alle de obligatoriske sponsorlogoer til bilen til forruden samt kofangerne, og dertil kommer der teknisk kontrol af alle konkurrencebilerne.

I startgebyret får du:

-Gratis indkørsel i paddock med alle former for køretøjer, og et ubegrænset antal af køretøjer samt campingvogn m.v.

-Et ubegrænset antal indgangsbilletter til venner, familie og andre interesserede  – og der er gratis adgang til hovedtribunen med udsigt over hele banen.

-Gode toilet- og badeforhold for kørerne.

-Mulighed for tilkøb af pitgarage. Det koster 440 euro + tysk moms. Der er plads til 2-3 biler, så man evt. kan deles om udgiften. Ønsker man ikke det, er der gratis opstilling på asfalt lige bagved garageanlægget.

-Sidst men ikke mindst, får du 140 minutters køretid på en 4,5 kilometer lang bane, med højhastighedssving og ikke mindst, et stejlsving på ovalen som fører hen til målstregen.

Ønsker du at følges med nogen på den lange køretur derned, så er der flere kørere som samles ved OK tanken i Padborg (sidste afkørsel inden grænsen) onsdag d. 11. juli klokken 19.00 for samlet at køre til banen. På den måde skal du ikke køre turen alene.

Tilmeldingen foregår via dette link – og du slipper endda for at betale efteranmeldelsesgebyr, selvom du først tilmelder dig nu.

Vi håber at vi ses i Tyskland i næste uge.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.