Tilbud om test inden sæson start.

Vi har modtaget dette tilbud om test inden sæson starten.

Så er det heldigvis snart Testdag igen her i 2023 🦾 Sæt allerede nu ❌ i kalenderen 🏁

Testdag på Padborg Park, Lørdag d. 1/4-2023. fra kl. 08.00 til 16.00. En helt suveræn mulighed for igen at komme ud og træne lige op til sæsonstart. Der er allerede på nuværende tidspunkt fyldt 2/3 op, så tøv ikke med tilmeldingen 😇

Testdagen bliver for biler der kan deltage i følgende klasser: Youngtimer, DEC, 1600 Challenge, Supercup, TCR, Special Saloon Car, DS3 Cup, og lignende biltyper. Åbne biler er også velkomne. Men husk at tage en go’ hue med, da det måske kan blive koldt for ørene 😮‍💨 Der er begrænsninger i lydniveau. Banens regler skal efterkomnes. Kan findes på: https://padborgpark.dk/motorsport/testdage-for-racerbiler-paa-padborg-park/

Priser: Testdag for bil inkl. 2 personer, kaffe + 1 rundstykke samt frokostpakke kr. 2.250,- Ekstra Frokostpakke: 130,- Faktura kan udstedes og tillægges moms. Der vil være en kort pause på banen ifb. med frokosten.

Sammen med frokosten, kommer den nyudnævnte formand for BU, Uffe Madsen, og fortæller lidt om det “nye” BU, som netop er udnævnt af DASU’s bestyrelse. Tilmelding med pb. via messenger.

Tilmeldingsfrist: 22/3-23. Tilmeld dig via Messenger, da jeg så opretter en gruppe over tilmeldte. Listen vil blive opdateret løbende, og yderligere informationer sendes også ud via listen. Ved tilmelding på messenger, oplyses du om deltagerliste og betalingsmulighed. Betaling ved tilmelding. Tilmelding er først gældende ved modtaget betaling. Tilmeldte og betalte inden d. 01.03.23 kl. 24.00, deltager i lodtrækning om refundering af deltagergebyr for en bil. (værdi 2.250,-) Ved afbud efter betaling og tilmeldingsfrist, refunderes kr. 1.500,- Max. deltagerantal: 35 stk.

På testdagen vil der være åben i butikken ved www.starracing.dk, hvor du kan supplere med “alt godt til racerbilen”. Starracing vil være vært for en kop eftermiddagskaffe i butikken. www.bmsport.dk, vil også være på banen med gode Hankook tilbud på testdagen. Per fra bmsport.dk har sikkert også en “lille” overraskelse med på dagen ☺️.

Testdagen afvikles i samarbejde med Motorsport Sønderjylland, som kommer med en håndfuld officials. Det betyder at vi bla. kan træne en rullestart og evt. stående start sidst på dagen.

Hvis du har en bil med passagersæde, vil der i slutningen af dagen være mulig for også at køre rundt på banen med gæster og de officials som “tør” 😉

Porten vil allerede være åben fredag aften, for dem som gerne vil overnatte på banen. Der bliver nok arrangeret noget fælkes hygge og spisning for de fremmødte om aftenen inden. Mere herom i tilmeldingsgruppen.

Med Racer hilsen Bjarne Haa

Dette indlæg blev udgivet i 2023, Nyheder. Bogmærk permalinket.