Super billigt finaleløb i Yokohama 1600 Challenge

Yokohama 1600 Challenge gentager succesen fra de seneste års finaleløb, og laver endnu engang super billigt startgebyr til finaleløbet den 8.-9. Oktober 2016 på Padborg Park.

Startgebyret bliver ligesom sidste år 500kr pr. bil incl. 6×6 meter asfaltplads. Hvis man ikke allerede er medlem af Kørerforeningen Gr. N koster det 500kr at stille op som gæstekører, eller 750kr hvis man ønsker at være fuldgyldigt medlem af Kørerforeningen incl. stemmeret på generalforsamlingen.

Vi har gennem 2016 lagt omkring 20 startende kørere pr weekend, og det håber vi at kunne springe med stor margin til dette finaleløb.

Sidste år ved finaleløbet på Padborg Park var hele 28 kørere til start, og Kørerforeningen Gr. N, som står bag Yokohama 1600 Challenge håber på at vi kan ende omkring det samme, hvis alle kørere og alle biler rundt om i Danmark kommer på banen.

I alt har der indtil nu været 25 forskellige kørere på banen, og vi har allerede hørt på vandrørerne at der skulle dukke et par stykker mere op ved finaleløbet.

_dsc0706
Foto: Denner Photo
Som altid er der tæt kamp i Yokohama 1600 Challenge mellem unge, gamle, nye og erfarende kørere.

Sæsonen 2016 har vist, at den rette kører kan køre topplaceringer hjem, uden at have den allernyeste bil. Tidligere på året så vi en Peugeot 106 Rallye fra 1997 tage Pole Position, og flere gange gennem sæsonen har en Citroen Saxo VTS fra 1998 stået på podiet i duel med langt nyere Peugeot 207’ere og Suzuki Swift Sport biler. Feltet indeholder i år 11 forskellige bilmærker/modeller, og alle har mulighed for at kæmpe lige op med hinanden ved hjælp af klassens vægt/effekt forhold på 8,25kg pr hk for sugebiler og 8,75kg pr hk for trykladede – og 9kg pr hk hvis det er en dieselbil. Sådan en har vi endnu til gode at se i klassen.

Tilmelding foregår på den sædvanlige måde til Raceresult, og derefter indbetaler man startgebyret til Kørerforeningens konto Reg.nr 5492 Kontonr. 0903412, hvor man påfører navn og startnummer på indbetalingen.

Hvis man ikke tidligere har deltaget i 2016 sæsonen, bedes man tjekke listen med startnumre på http://www.yokohamacup.dk/info-om-yokohama-1600-challenge/koerere-yokohama-1600-challenge/, og se hvilke numre at der stadig er ledige, inden at man tilmelder sig på Raceresult. Derudover bedes i udfylde denne formular, så vi kan få bestilt startnumre og de obligatoriske sponsorklistermærker til bilerne, som bliver udleveret af Kørerforeningen Gr. N ved ankomst til banen: http://www.yokohamacup.dk/koererforeningen/koerertilmelding-yokohama-1600-challenge/

Kørerforeningen Gr. N håber at rigtig mange kørere vil gribe denne mulighed for at komme på banen en sidste gang for i 2016. Evt. at få pudset en lidt støvet racerlicens af, nu hvor muligheden byder sig, med billigere startgebyr.

Vi glæder os til forhåbentlig at se rigtig mange kørere til finaleløbet på Padborg Park den 8.-9. oktober 2016.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.