Regndæk Hankook 1600 Challenge

Som nogen måske har hørt, står vi med en udfordring ang. 15 tommer Hankook regndæk, der har desværre været brand på Hankook’s fabrik i Daejeon, Korea.

Dette gør vi står med et begrænset antal 15 tommer regndæk, et antal som vi vurdere ikke er nok til at dække klassens behov for 2023, derfor har vi i samarbejde med Per fra BM-Sport arbejde på at finde den rigtig løsning på udfordringen, Per har bla. været i kontakt med alle sine forhandler kollegaer i Europa for at undersøge muligheden for at indkøbe flere dæk hos dem, dette har desværre ikke muligt.

Derfor har vi i bestyrelsen bedt Per og BM-Sport om at finde et alternativt dæk, der kan bruges i både 15 og 16 tommer, så vi alle kan konkurrere på lige vilkår, dette betyder også at når I køber regndæk i 2023 bliver det ikke et Hankook dæk men et alternativ i får udleveret. Priserne bliver som allerede annonceret

Hvis der er nogen så har fået Hankook regndæk, så kan I tage fat i Per på Tlf. 53801093, Mail info@bmsport.dk, så køber han ubrugte dæk tilbage. Alternativt kan dækkene gemmes til 2024.

I 2024 er Hankook’s fabrik oppe og kører igen, og vi kommer igen til at skulle kører på Hankook både som slicks og regn dæk, I den forbindelse vi Per og BM-Sport købe ubrugt dæk af alternativet tilbage, samt der vil bliver fundet et rabat ordning til dem som måtte ha brugte af det alternative dæk.

I kan læse meddelsen fra Hankook Her

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.