Nye tider, nye dæk og nyt samarbejde.

Hankook ny dækleverandør for 1600 Challenge og SuperCup

Kørerforeningen Gr. N og Kørerforeningen Gruppe N National SuperCup er glade for at kunne annoncere en ny dækleverandør fra 2023, og i de efterfølgende sæsoner.

Aftalen er indgået med BM Sport, som er den danske importør af Hankook racerdæk. Begge kørerforeninger vil gerne takke Per Bernd for at formidle den nye aftale, som vi håber at alle parter bliver glade for i de næste tre sæsoner.

Der tilbydes dæk i størrelserne 15, 16 og 17 tommer, i både tørvejrs- og regnvejrsdæk, og alle dæk bliver leveret og monteret direkte på racerbanen.

Hankook leverer allerede dæk til andre klasser i dansk motorsport, og er aktive i flere og flere internationale serier, på allerhøjeste niveau, hvilket blot understreger kvaliteten af dækkene.

Foto: JJ Media

Fototekst: SuperCup og 1600 Challenge har før delt asfalten på løbsweekenderne.

Samtidig kan 1600 Challenge og SuperCup og annoncere et nyt samarbejde, hvor de to klasser kommer til at dele banetiden gennem størstedelen 2023 sæsonen, hvilket sikrer køretid på de mest attraktive weekender i sæsonen, hvilket også inkluderer tv dækning ved de fleste af weekenderne.

Den endelige løbskalender bliver offentliggjort i starten af december måned, når høringsfristen er overstået. Men såfremt datoerne holder stik, går begge klasser en fantastisk, varieret sæson i møde.

Den foreløbige kalender ser således ud:

29.-30. april Padborg Park

20.-21. maj FDM Jyllandsringen

2.-3. september Ring Djursland

15.-16. september Padborg Park – Night Race

  1. sep – 1. oktober FDM Jyllandsringen

Der bliver arbejdet på en 6. løbsweekend, men den er vi endnu ikke klar til at offentliggøre.

1600 Challenge og SuperCup har tidligere kørt sammen, og hastighedsmæssigt passer de to klasser ret godt sammen. Svinghastighederne er tæt på at være de samme, mens det ikke er noget problem for SuperCup bilerne at overhale på langsiderne, på effektiv og sikker vis.

De tekniske reglementer for de enkelte klasser forbliver de samme, mens vi går efter et weekendformat med en kvalifikation og 3 løb.

Vi ses frem til et forrygende 2023, og håber på at se en masse af de etablerede kørere, og helt nye talenter stille til start i begge klasser.

Kørerforeningen Gr. N

Kørerforeningen Gruppe N National SuperCup

Dette indlæg blev udgivet i 2022, Nyheder. Bogmærk permalinket.