Generalforsamling 2020

Da vi stadig er ramt af forsamlingsforbud og Covid 19 restriktioner, har vi i bestyrelsen valgt at udsætte generalforsamlingen til vi igen må mødes fysisk, vi melder datoen ud når der igen bliver lempet på restriktionerne.

Dette er valgt fordi vi syntes det er vigtig med et fysisk møde hvor der kan skabes en god debat til gavn for klassen og fremtiden.

Vi beklager meget den sene udmelding, men vi har til det sidste overvejet mulighederne.

Da vi også står for at skulle have valgt ny formand og 2 nye bestyrelses medlemmer, opfordre vi alle der kunne ha interesse i være med til at udvikle klassen fremover til at tage kontakt til os, så I allerede nu kan være med til at planlægge 2021.

Da der er nogle enkelte ting vi ikke kan udsætte til der kan afholdes en generalforsamling, har vi behov for at i stemmer om der ønske udlandsløb i 2021, afstemningen kan i finde Her, der er kun medlemmer af kørerforeningen der kan stemme, afstemningen lukker d. 4-2-2021.

Skulle der være spørgsmål til noget af dette eller ønsker at være med i bestyrelses arbejde er I meget velkommen til at kontakte jeres klasserepræsentant Jørn på bsp-biler@hotmail.com eller 72558590.

Dette indlæg blev udgivet i 2020, 2021, Nyheder. Bogmærk permalinket.