Referat Ekstra Generalforsamling

Referatet fra den ekstra generalforsamling er nu klart.

Referatet kan læses Her

Udgivet i 2023, Nyheder | Kommentarer lukket til Referat Ekstra Generalforsamling

Tilbud om test inden sæson start.

Vi har modtaget dette tilbud om test inden sæson starten.

Så er det heldigvis snart Testdag igen her i 2023 🦾 Sæt allerede nu ❌ i kalenderen 🏁

Testdag på Padborg Park, Lørdag d. 1/4-2023. fra kl. 08.00 til 16.00. En helt suveræn mulighed for igen at komme ud og træne lige op til sæsonstart. Der er allerede på nuværende tidspunkt fyldt 2/3 op, så tøv ikke med tilmeldingen 😇

Testdagen bliver for biler der kan deltage i følgende klasser: Youngtimer, DEC, 1600 Challenge, Supercup, TCR, Special Saloon Car, DS3 Cup, og lignende biltyper. Åbne biler er også velkomne. Men husk at tage en go’ hue med, da det måske kan blive koldt for ørene 😮‍💨 Der er begrænsninger i lydniveau. Banens regler skal efterkomnes. Kan findes på: https://padborgpark.dk/motorsport/testdage-for-racerbiler-paa-padborg-park/

Priser: Testdag for bil inkl. 2 personer, kaffe + 1 rundstykke samt frokostpakke kr. 2.250,- Ekstra Frokostpakke: 130,- Faktura kan udstedes og tillægges moms. Der vil være en kort pause på banen ifb. med frokosten.

Sammen med frokosten, kommer den nyudnævnte formand for BU, Uffe Madsen, og fortæller lidt om det “nye” BU, som netop er udnævnt af DASU’s bestyrelse. Tilmelding med pb. via messenger.

Tilmeldingsfrist: 22/3-23. Tilmeld dig via Messenger, da jeg så opretter en gruppe over tilmeldte. Listen vil blive opdateret løbende, og yderligere informationer sendes også ud via listen. Ved tilmelding på messenger, oplyses du om deltagerliste og betalingsmulighed. Betaling ved tilmelding. Tilmelding er først gældende ved modtaget betaling. Tilmeldte og betalte inden d. 01.03.23 kl. 24.00, deltager i lodtrækning om refundering af deltagergebyr for en bil. (værdi 2.250,-) Ved afbud efter betaling og tilmeldingsfrist, refunderes kr. 1.500,- Max. deltagerantal: 35 stk.

På testdagen vil der være åben i butikken ved www.starracing.dk, hvor du kan supplere med “alt godt til racerbilen”. Starracing vil være vært for en kop eftermiddagskaffe i butikken. www.bmsport.dk, vil også være på banen med gode Hankook tilbud på testdagen. Per fra bmsport.dk har sikkert også en “lille” overraskelse med på dagen ☺️.

Testdagen afvikles i samarbejde med Motorsport Sønderjylland, som kommer med en håndfuld officials. Det betyder at vi bla. kan træne en rullestart og evt. stående start sidst på dagen.

Hvis du har en bil med passagersæde, vil der i slutningen af dagen være mulig for også at køre rundt på banen med gæster og de officials som “tør” 😉

Porten vil allerede være åben fredag aften, for dem som gerne vil overnatte på banen. Der bliver nok arrangeret noget fælkes hygge og spisning for de fremmødte om aftenen inden. Mere herom i tilmeldingsgruppen.

Med Racer hilsen Bjarne Haa

Udgivet i 2023, Nyheder | Kommentarer lukket til Tilbud om test inden sæson start.

Ny Bestyrelse

På den netop overstået ekstra generalforsamling har vi fået sammensat en ny bestyrelse, den er kommet til at bestå af nogle gamle kendinge og en masse nye kræfter.

Brian Jakobsen er valgt som formand og klasserepræsentant, Brian tidligere været med i bestyrelsen og har gennem mange år deltaget i klassen.

Claus Voetmann er valgt som medlem af bestyrelsen, Claus kender klassen gennem mange år hvor hans søn Niklas Voetmann har kørt i klassen og nu vil Claus selv prøve at være kører.

Preben Jørgensen er valgt som medlem af bestyrelsen, Preben sidder også i bestyrelsen for Super Cup og har i mange år været involveret i denne klasse.

Dorthe Larsen er valgt som medlem af bestyrelsen, Dorthe kender klassen særdels godt ude fra, da hun er gift med Steffen Larsen der er tidligere Danmarksmester i 1600 Challenge, Dorthe’s søn Oliver skal i 2o23 prøve kræfter med 1600 Challenge.

Michael Blom er valgt som medlem af bestyrelsen, Michael har været deltager i klassen tidligere og har i mange år været med på sidelinjen både som teknisk kontrollant og medlem af bestyrelsen.

Lasse Genz er valgt som suppleant til bestyrelsen, Lasse er kører i klassen og har tidligere været medlem af bestyrelsen.

Vi i den nye bestyrelse glæder os til at komme i gang med arbejdet, og i fælleskab med jer kører skabe en god fremtid for klassen, skulle der være nogen spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil slutlig gerne takke den tidligere bestyrelse for deres arbejde, og vi håber at se dem ude på banerne igen til noget godt race.

Udgivet i 2023, Nyheder | Kommentarer lukket til Ny Bestyrelse

Referat Generalforsamlingen 2022

Referatet fra den ordinære generalforsamling 2022 er nu klart.

Referatet kan læses Her

Udgivet i 2023, Nyheder | Kommentarer lukket til Referat Generalforsamlingen 2022

Dæk størrelser og priser 2023

2023 er starten på en ny æra for 1600 Challenge, efter klassen siden i 2007 har kørt med Yokohama dæk leveret gennem Gunnar Aaskov motorsport, er det nu blevet tid til at prøve noget nyt.

Man vi vil starte med at sige tak Yokohama Danmark og Gunnar Aaskov motorsport for et fantastisk samarbejde gennem alle 16 år.

Som sagt er 2023 starten på noget helt nyt hvor klassen skifter til at kører på Hankook dæk med BM Sport som leverandør, vi glæder os meget til dette nye samarbejde der foreløbigt dækker de næste 3 år.

Dæk størrelser og priser:

Slicks, Hankook Ventus F200: 190/570R15″ 1517,- + moms, 210/610R16” 1628,- + moms.

Regn, Hankook Ventus Z207: 190/580R15″ 1517,- + moms, 210/610R16” 1628,- + moms.

Meddelelse om hvilket Compound der skal bruges kommer snares, når de sidste ting er på plads.

Dækkene skal købes her: BM Sport, Thorsvej 6, 4100 Ringsted – Tlf. 53801093, Mail info@bmsport.dk .

BM Sport vil være tilstede ved alle arrangementer i Danmark og vil ha dæk med som monteres uden beregning, det anbefales at bestille dæk på forhånd.

Da nye de Hankook dæk er anderledes både i størrelse og karakteristisk end de Yokohama dæk der tidligere er kørt på, vil BM Sport være behjælpelig med råd og vejledning i alt fra dæktryk til opsætning af bilen, så vi alle for det bedste ud af de nye dæk.

Udgivet i 2023, Nyheder | Kommentarer lukket til Dæk størrelser og priser 2023

Kalender 2023

Kalenderne for 2023 er nu på plads og vi kan med glæde fortælle det er lykkes at få et løb på Sturup Raceway på plads også så vi nu er oppe på 6 weekender i 2023, der arbejdes stadig på flere mulige weekender.

Den foreløbige kalender :

D. 29-30. april, Padborg Park
D. 20-21. maj, FDM Jyllandsringen
D. 17-18. juni, Sturup Raceway
D. 2-3. september, Ring Djursland
D. 15-16. september, Padborg Park – Night Race
D. 30 september – 1. oktober, FDM Jyllandsringen

Tilmeldingsgebyret for 2023 er endnu ikke fastlagt, vi melder mere ud når de sidste aftaler er på plads.

Tilmeldingen til 2023 er også  åben I finder den Her

Udgivet i 2023, Nyheder | Kommentarer lukket til Kalender 2023

Tidligere DM vinder sælges.

Konkurrence dygtig Suzuki Swift 1600 Challenge sælges

2011-2012 Suzuki Swift 1600 Sport 6 gears (ny model)

Farstrup motorstyring

3 sæt 16” hjul

Ekstra reservedele

En lyn hurtig bil der har  vundet flere DM titler

Pris: kr. 74.900

Henv. Jørn Vestergaard

Tlf. 20111881 info@effektivbilpleje.dk

Udgivet i Køb/salg, Sælges | Kommentarer lukket til Tidligere DM vinder sælges.

Nye tider, nye dæk og nyt samarbejde.

Hankook ny dækleverandør for 1600 Challenge og SuperCup

Kørerforeningen Gr. N og Kørerforeningen Gruppe N National SuperCup er glade for at kunne annoncere en ny dækleverandør fra 2023, og i de efterfølgende sæsoner.

Aftalen er indgået med BM Sport, som er den danske importør af Hankook racerdæk. Begge kørerforeninger vil gerne takke Per Bernd for at formidle den nye aftale, som vi håber at alle parter bliver glade for i de næste tre sæsoner.

Der tilbydes dæk i størrelserne 15, 16 og 17 tommer, i både tørvejrs- og regnvejrsdæk, og alle dæk bliver leveret og monteret direkte på racerbanen.

Hankook leverer allerede dæk til andre klasser i dansk motorsport, og er aktive i flere og flere internationale serier, på allerhøjeste niveau, hvilket blot understreger kvaliteten af dækkene.

Foto: JJ Media

Fototekst: SuperCup og 1600 Challenge har før delt asfalten på løbsweekenderne.

Samtidig kan 1600 Challenge og SuperCup og annoncere et nyt samarbejde, hvor de to klasser kommer til at dele banetiden gennem størstedelen 2023 sæsonen, hvilket sikrer køretid på de mest attraktive weekender i sæsonen, hvilket også inkluderer tv dækning ved de fleste af weekenderne.

Den endelige løbskalender bliver offentliggjort i starten af december måned, når høringsfristen er overstået. Men såfremt datoerne holder stik, går begge klasser en fantastisk, varieret sæson i møde.

Den foreløbige kalender ser således ud:

29.-30. april Padborg Park

20.-21. maj FDM Jyllandsringen

2.-3. september Ring Djursland

15.-16. september Padborg Park – Night Race

  1. sep – 1. oktober FDM Jyllandsringen

Der bliver arbejdet på en 6. løbsweekend, men den er vi endnu ikke klar til at offentliggøre.

1600 Challenge og SuperCup har tidligere kørt sammen, og hastighedsmæssigt passer de to klasser ret godt sammen. Svinghastighederne er tæt på at være de samme, mens det ikke er noget problem for SuperCup bilerne at overhale på langsiderne, på effektiv og sikker vis.

De tekniske reglementer for de enkelte klasser forbliver de samme, mens vi går efter et weekendformat med en kvalifikation og 3 løb.

Vi ses frem til et forrygende 2023, og håber på at se en masse af de etablerede kørere, og helt nye talenter stille til start i begge klasser.

Kørerforeningen Gr. N

Kørerforeningen Gruppe N National SuperCup

Udgivet i 2022, Nyheder | Kommentarer lukket til Nye tider, nye dæk og nyt samarbejde.

Aflevering af datalogger

Husk at aflevere datalogger til Jimmy Bob efter sidste heat.

I skal sende en mail til Jimmy Bob, med startnummer og kontonummer for tilbage betaling af depositum.

 

Udgivet i Ikke-kategoriseret | Kommentarer lukket til Aflevering af datalogger

Slutinstruktion 2 DM6 Padborg Park

Vi har modtaget slutinstruktion 2 til DM6 på Padborg Park, slutinstruktionen indeholder tidspunktet for føremødet.

Slutinstruktion 2 Her

Udgivet i 2022, Nyheder | Kommentarer lukket til Slutinstruktion 2 DM6 Padborg Park